Over

Missie van Regio Zwolle IT Platform

Energieke IT organisaties, innovatieve projecten en rechtdoorzee specialisten, de grootste hbo IT opleiding, een prachtige regio en de nummer één economische groei regio; Regio Zwolle heeft alles in huis om de IT-regio van Nederland te worden!

Regio Zwolle IT Platform is een uniek samenwerkingsverband tussen IT organisaties uit de regio Zwolle. Eén van de belangrijkste activiteiten van Regio Zwolle IT Platform is een online platform dat IT professionals op de hoogte houdt van de mogelijkheden die IT’ers uit de regio Zwolle biedt; een heerlijke plek om te wonen en te werken, een heerlijke plek om te leven!

Totstandkoming Regio Zwolle IT Platform

Geïnspireerd door de quote: “I can do things you cannot, you can do things I cannot; together we can do great things”, is het initiatief ontstaan vanuit ConnectingTheDots. ConnectingTheDots heeft afspraken gemaakt bij collega IT organisaties in de regio Zwolle. Wat doen jullie, hoe komen jullie aan personeel en kunnen we elkaar misschien helpen? Hieruit is Regio Zwolle IT Platform ontstaan; acht IT organisaties die op een professionele wijze willen samenwerken op recruitmentgebied om dit nieuwe initiatief vorm te geven.

Regio Zwolle IT Platform is een online platform wat een podium gaat bieden voor IT organisaties uit de regio Zwolle en technologische ontwikkelingen in de regio. Zo willen we laten zien dat regio Zwolle het ‘IT hart’ van Nederland is en je hier moet zijn voor de mooiste banen, betaalbare woningen en een hoge levensstandaard.

Dé nummer 1 IT opleiding van Nederland, de bijna beste binnenstad van Nederland en al jaren in de top-10 van best presterende economische regio’s in Nederland; Regio Zwolle heeft het allemaal. Alle randvoorwaarden zijn aanwezig. Regio Zwolle IT Platform wil het podium bieden dat IT ondernemers uit de regio Zwolle verdienen. Samen kunnen we veel meer lawaai maken op de arbeidsmarkt en zichtbaar worden voor alle high potentials in de IT die wij hier keihard nodig hebben!

Regio Zwolle IT Platform

Vanaf 11 januari 2019 is ons platform live en kan je hier alles vinden op het gebied van de regeio Zwolle & IT, gebundeld op één plek. Kom erachter welke IT organisaties er in regio Zwolle zijn, vind je droombaan op IT gebied, welke IT events kan je de komende tijd verwachten en ook vind je een overzicht van alle afstudeeropdrachten.

Dagelijks bestuur

Het dagelijkse bestuur van Stichting Regio Zwolle IT Platform bestaat uit drie personen en bestaat uit:


           
           
Maarten Mensink
Secretaris
     Arnout Schutte
Voorzitter
     Aly van der Vegte
Penningmeester