Medior PHP Developer

Over ConnectingTheDots

ConnectingTheDots levert Product Informatie Management (PIM)- en e-commerce oplossingen en diensten.

Meer informatie
ConnectingTheDots

Medior PHP Developer

  • Geplaatst op 30 sep. 2021
  • Vacatures
  • Zwolle
  • 36-40 uur / week
  • Vaste dienstverband

Schrijf jij goede code? En wil je graag binnen een groeiende organisatie werken en je verder ontwikkelen binnen één van onze zelforganiserende teams?

FULLTIME · ZWOLLE · PHP · € 2.800 - 4.600 OBV 40 UUR · STARTDATUM Z.S.M. · E-COMMERCE · PIM

ConnectingTheDots is een organisatie waar dingen gewoon goed geregeld zijn en blijven leren voorop staat. Zowel voor de organisatie als voor iedere medewerker!
We hebben de ambitie om steeds opnieuw te bewijzen dat we goed zijn in wat we doen en daarnaast ook de ambitie om verder te groeien. Wij kennen de kernwaarden: Verbinden, Vertrouwen, Winnen, Vooruit en Passie en dragen dit in alles uit.

Wij hebben momenteel ruimte voor een medior PHP Developer die samen met zijn of haar team verantwoordelijk is voor het implementeren van onze eigen PIM  + PIM e-commerce bij diverse toffe nationale en internationale klanten. Denk aan onder andere kleertjes.comStaplesAzertyAccell GroupWelkoop en Office Centre

Als Developer werk je uiteraard niet alleen, maar binnen een gedreven en zelforganiserend team die allemaal in ieder geval 1 ding (naast veelal gamen en muziek maken) met elkaar gemeen hebben, namelijk een fascinatie - noem het een obsessie - voor code. We werken met JIRA (ticketsysteem) waarin klanten hun vragen en problemen kunnen melden en samen met jouw team pak jij dit op. Je werkt daarnaast aan grote en complexere projecten voor toonaangevende nationale en internationale klanten.

Wat verwachten wij van jou?

  • Uiteraard een aantal jaren ervaring met programmeren in PHP en daarnaast ervaring met HTMLJavascriptElasticsearchCSS en MySQL.
  • Ervaring met versiebeheersystemen GIT/SVN en kennis van en ervaring met Agile/ Scrum.
  • Kennis van en werkervaring binnen de e-commerce branche is een hele grote pre.
  • Kennis van NoSQL oplossingen.


Wat kunnen wij jou bieden?
Ja we vragen veel, maar daar staat ook veel tegenover!!
Voorop staat dat we jou de ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen en de ruimte die jij nodig hebt om jouw taken goed uit te voeren. Zo krijgt iedere collega 8 iPOP uren per maand (bij een fulltime dienstverband) die kunnen worden ingezet om bij te leren of om cursussen en/of events te bezoeken.
Binnen elk team wordt gekeken naar waar eenieder goed in is en deze zaken kan en mag je ook oppakken, graag zelfs!

We bieden een Macbook en de hardware die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren. Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden zijn er volop, uiteraard in overleg met het team. 

Als organisatie vinden met elkaar als mensen verbinden ook erg belangrijk. Zo hebben de teams zelf een budget om etentjes of andere dingen te ondernemen en organiseert onze feestcommissie regelmatig borrels, BBQ's en andere gezellige events voor alle collega's samen.
Ook komt de Sint elk jaar langs voor de kinderen van de collega's en worden er met enige regelmaat attenties voor het personeel geregeld. Zo kregen we in plaats van een kerstpakket een JBL Pulse 4...;)

Kortom; naast het salaris (wat natuurlijk ook belangrijk is) bieden we je een ambitieuze, gezellige en informele werkomgeving waarin veel mogelijk is.

En nu?
Als jij denkt dé persoon te zijn die we zoeken, horen we graag van je! Het liefste ontvangen we een cv en motivatie via de mail, waar we snel op zullen reageren zodat ook jij weet waar je aan toe bent. Graag willen we ook zien wat jij kan, dus een portfolio of link naar je eigen website of gemaakte dingen zien we graag!

Als we enthousiast zijn, willen we je graag ontmoeten uiteraard! Je zal in ieder geval spreken met onze Inhouse Recruiter en een ervaren developer uit 1 van de teams, die toelichting kan geven op het technische stuk uit de functie. In de sollicitatieprocedure vragen we je ook om een opdracht te maken, zodat we kunnen bekijken op welk niveau je nu zit en binnen welk team jij het beste zal passen.

Data voor de gesprekken zijn nog niet bepaald, aangezien we hierin ook graag rekening willen houden met jouw agenda.

Wil je eerst meer weten over deze vacature voordat je gaat solliciteren? Op onze website www.connectingthedots.nl of jobs.connectingthedots.nl kan je ook al veel informatie vinden.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Je mag altijd even bellen of mailen, we staan je graag te woord.


Selma Gaillard - Inhouse Recruiter
solliciteren@connectingthedots.nl
(+31) 88 600 5900


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt ECHT niet op prijs gesteld.