Online Marketeer (24-40 uur) parttime/ fulltime, SEO en SEA, Zwolle

Over ConnectingTheDots

ConnectingTheDots levert Product Informatie Management (PIM)- en e-commerce oplossingen en diensten.

Meer informatie
ConnectingTheDots

Online Marketeer (24-40 uur) parttime/ fulltime, SEO en SEA, Zwolle

  • Geplaatst op 20 sep. 2021
  • Vacatures
  • Zwolle
  • 24-32 uur / week
  • Vaste dienstverband

Online Marketeer (24 - 32 uur)

Gaat jouw hart sneller kloppen van termen als SEO en SEA strategie, marketingacties, social media strategieën en dit binnen de groeiende PIM/ e-commerce branche?
Heb jij online marketing ervaring binnen een webshop of ander bedrijf in de online branche?
Dan ben jij wellicht dé Online Marketeer die we zoeken om een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van onze organisatie! 

PARTTIME · ZWOLLE · € 3.000 - € 3.500 OBV 40 UUR ·MARKETING · SEO · SEA · SOCIAL MEDIA

"Great Product Content helps growing your business" als basis voor succesvolle e-commerce. Daar geloven wij in!
Immers, unieke product content zorgt ervoor dat producten gevonden worden. En dat helpt de klanten de juiste product selectie te maken en te verleiden tot aankoop. Met onze PIM en e-commerce oplossingen helpen wij op onze beurt klanten om die succesvolle e-commerce business te bedrijven.
Bij ConnectingTheDots werken meerdere teams van specialisten dag in dag uit aan uitdagende vraagstukken op het gebied van product information management (PIM) en e-commerce. Dat doen wij voor toonaangevende klanten zoals de Bijenkorf, kleertjes.com, Flinndal,Office Centre, Accell Group, Azerty, Jan Linders Supermarkten en Welkoop. 

Dit alles doen we vanuit een informele en platte cultuur, waarin (kritisch) meedenken door een ieder zeer wordt gewaardeerd!

Wat ga je als Online Marketeer doen?
Alles op het gebied van online marketing kortgezegd!

Als Online Marketeer ben jij verantwoordelijk voor alle online marketingacties van ConnectingTheDots; dus voor zowel onze PIM als e-commerce propositie. Je hebt door jouw ervaring en kennis een duidelijke visie en weet, nadat je de doelstellingen kent, dit zelfstandig uiteen te zetten in een marketingplan. Wij hebben voor de komende jaren een flinke groei geprognotiseerd en dat biedt dus een toffe uitdaging waarin je zeker al jouw marketing skills kwijt zal kunnen! Zo zal je je onder andere bezig gaan houden met het uitdenken, uitwerken en analyseren van online marketingacties, gericht op leadgeneratie en thought leadership in de breedste zin van het woord.

Verder verwachten we dat je jouw visie op de SEO en SEA strategie concreet maakt in de vorm van een roadmap, marketingplannen en bijbehorende onderbouwing. Plannen en concepten pitch je eerst aan de Sales Director (Max) en na een 'GO' geef je hieraan invulling. Als deze online staan, blijf je deze uiteraard constant monitoren en indien nodig bijsturen.

Naast dit stuk heb je een duidelijke visie op de best werkende social media kanalen en maak je dit concreet door passende campagnes op te zetten en deze te managen (en bij te sturen wanneer nodig), teneinde het optimale resultaat te behalen.

Wat verwachten we van jou als Online Marketeer?
Een duidelijke visie op en grote passie voor online marketing. Deze kan en wil je uiteraard inzetten om ConnectingTheDots (en haar producten en diensten) effectief te positioneren. Die visie en passie voor online marketing blijkt uit jouw werkervaring, maar ook uit de wijze waarop je ons hierover weet te vertellen en te enthousiasmeren. Het is erg belangrijk dat je ervaring hebt in het zelfstandig opzetten, monitoren en bijsturen van de online marketingactiviteiten. Je kan uiteraard altijd overleggen met de collega’s op de Sales afdeling, maar jij bent dé online marketing expert en weet wat het beste werkt.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je bezit over:

  • een afgeronde hbo-opleiding, waarbij we ervaring en enthousiasme belangrijker vinden dan de richting van je opleiding;
  • minimaal drie tot vijf jaar relevante werkervaring in de online marketing.


Voor zover de "harde" eisen;). Wat we belangrijk vinden is dat jij gelukkig wordt in deze functie en energie krijgt van het laten slagen van de door jou bedachte acties op het gebied van online marketing. Je doet dit met een creatieve inslag, prikkelend enthousiasme en durft hierbij buiten gebaande paden te denken. Om dit succesvol te kunnen doen, beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden (in het Nederlands en Engels) alsook een sterk commercieel inzicht. Daarnaast ben je representatief, spontaan, open minded, iemand die in kansen en mogelijkheden denkt en sluiten onze 5 kernwaarden aan op hoe jij werkt en bent: ‘Winnen, Passie, Vooruit, Vertrouwen en Verbinden'.

Wat kunnen wij jou bieden?
En daar staat ook veel tegenover! Voorop staat dat we jou de ruimte bieden om jezelf als Online Marketeer verder te ontwikkelen en de ruimte die jij nodig hebt om jouw functie goed uit te voeren. Kortom, laat het zien en neem het stuur in eigen handen!

Binnen onze organisatie, en ook binnen dit team, staat de winnaarsmentaliteit centraal wat inhoudt dat we hard werken, maar ook zeker ruimte hebben om veel te lachen met elkaar en regelmatig te proosten op successen.
Daarnaast bieden we een laptop, een iPhone en de hardware die jij nodig hebt.

Kortom; naast het salaris (wat natuurlijk ook belangrijk is) bieden we je een ambitieuze, “can do” werkomgeving waarin veel mogelijk is.

En nu?
Tegenover onze wensen staat natuurlijk een goed aanbod! Voorop staat dat we jou de ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen en de ruimte die jij nodig hebt om jouw functie goed uit te voeren. De dinsdagen en donderdagen zijn belangrijk zijn om te werken waarbij de derde en eventuele vierde werkdag bespreekbaar is. Het is mogelijk om bijvoorbeeld 1 dag in de week thuis te werken, maar het zwaartepunt ligt echt in het werken op ons kantoor.

Je komt te werken in een nieuw team met ambitieuze en gezellige professionals, bestaande uit de Sales Director, 2 Business Consultants en een Sales Executive New Business.

Kortom; genoeg te doen en genoeg ruimte om je eigen ding te doen, want jij bent immers dé Online Marketeer professional!

Binnen onze organisatie, en ook zeker binnen dit team, staat de winnaarsmentaliteit centraal. Wat inhoudt dat we hard werken, maar ook zeker ruimte hebben om veel te lachen met elkaar en proosten op successen. Verder hebben we een heuse feestcommissie die zorgt voor gezellige uitjes, borrels en BBQ’s! Want ook na werktijd verbinden vinden we erg belangrijk.

En nu? 
Als jij denkt de Online Marketeer te zijn die wij zoeken, dan horen we graag van je! Overtuig ons in een motivatie en cv van jouw skills, waardoor we ook kunnen lezen en zien hoe jij bent gekomen tot waar je nu bent. Dit mag zowel een geschreven motivatie als een video zijn, maar net waar jij je prettig bij voelt. Je kan dit via de button op onze site naar ons toesturen.

Ons kantoor is corona proof gemaakt, dus we willen je graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. In de wervingsprocedure vinden er in totaal 2 verschillende gesprekken plaats met diverse collega's en krijg je een rondleiding door ons toffe pand.
Data voor de gesprekken zijn nog niet bepaald, aangezien we hierin ook graag rekening willen houden met jouw agenda. Een (persoonlijkheids)test kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Wil je eerst meer weten over deze vacature voordat je gaat solliciteren? No problem! Je mag altijd even bellen of mailen, we staan je graag te woord.

Selma Gaillard - Inhouse Recruiter
solliciteren@connectingthedots.nl
(+31) 88 600 5900

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt ECHT niet op prijs gesteld.