Test Engineer fulltime Zwolle

Over ConnectingTheDots

ConnectingTheDots levert Product Informatie Management (PIM)- en e-commerce oplossingen en diensten.

Meer informatie
ConnectingTheDots

Test Engineer fulltime Zwolle

 • Geplaatst op 11 okt. 2021
 • Vacatures
 • Zwolle
 • 36-40 uur / week
 • Vaste dienstverband

Wij geloven dat een goed doordacht testdomein een onmisbare schakel is voor het verder verhogen en borgen van de kwaliteit van onze software en voor de kwaliteitsbeleving van onze (nieuwe) klanten.
Ben jij de Test Engineer die hiervoor gaat zorgen?


FULLTIME · ZWOLLE · € 2.400 - € 4.800 OBV 40 UUR · HBO · TDD ·   ISTQB · TMAP 

Als Test Engineer binnen één van onze zelforganiserende teams zal je je breed gaan inzetten. Het betreft een nieuwe functie binnen een team  die sinds januari van dit jaar operationeel is. Hierbij heb jij als Test Engineer alle vrijheid om het testproces optimaal in te richten en een geautomatiseerd test framework op te gaan zetten. Samen met de software developers ga je een werkwijze ontwikkelen die ervoor zorgt dat Test Driven Development de standaard wordt. Je houdt je hierbij bezig met het testen van de software binnen productontwikkeling, maar ook bij de implementatie van nieuwe klanten.

Binnen dit dynamische team is niet elke dag hetzelfde en werk je niet elke dag voor dezelfde klanten. Zo kan het zijn dat je de ene dag bezig bent met productontwikkeling en kan je de andere dag (door commerciële kansen) alle focus moeten inzetten op een mogelijke nieuwe klant. Dit maakt dat echt geen enkele dag hetzelfde is en dit moet je vooral erg leuk vinden.

Doordat jij het proces en het systeem doorlopend controleert en analyseert kan jij problemen identificeren voordat deze ontstaan. Sterker nog je zal aan de voorkant samen met het team en de klant om tafel zitten om te definiëren waar het product aan moet voldoen.  Daarna ben jij de persoon die de kwaliteit van het product waarborgt  en die daardoor zorgt dat de ervaring van de klanten nog positiever zal zijn!

Binnen onze organisatie zijn meerdere Test Engineers werkzaam binnen andere teams, waardoor je ook samen met hen zal kunnen gaan sparren en samenwerken om overall de kwaliteit naar een hoger plan te tillen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Een gerichte opleiding evenals minimaal 2 jaar ervaring in het testen van software en geautomatiseerd + functioneel testen. Daarnaast ervaring in het opstellen van testrapporten, in het schrijven van testscripts én met testtooling.
 • Je hebt ervaring met TMap Next en/of ISTQB Foundation en je kunt je weg vinden in Linux en databases.
 • Ervaring met Agile/Scrum/Devops/ Continuous Integration projecten is een pre.
 • Ervaring met PHPUnit is een pre.
 • Je hebt een pioniersgeest, de passie om nieuwe technologieën te blijven leren en continue jezelf te blijven ontwikkelen.
   

Voor zover de "harde" eisen ;). Wat we belangrijk vinden is dat jij gelukkig wordt in deze functie en energie krijgt van het testen en het nog beter maken van onze software. Je bent iemand die een open houding heeft en intern de juiste mensen weet te vinden wanneer iets je niet duidelijk is. Je staat je mannetje wanneer dit nodig is en bent gewend om, indien nodig, tegenwicht te bieden aan collega’s. Ook ben je gewend samen te werken met developers en ken je de verschillende belangen die collega’s kunnen hebben in de diverse rollen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent proactief, uiteraard kwaliteitsgericht en iemand die innovatief durft te zijn. 

Je bent daarnaast iemand die in kansen en mogelijkheden denkt en sluiten onze 5 kernwaarden aan op hoe jij werkt en bent: ‘Winnen, Passie, Vooruit, Vertrouwen en Verbinden'.

Wat kunnen wij jou bieden?
We vragen veel, maar hebben ook absoluut veel te bieden! Voorop staat dat we jou de ruimte bieden die jij belangrijk vindt en nodig hebt om jouw taken goed uit te voeren. Daarnaast is er budget en tijd om bij / door te leren en bijvoorbeeld ruimte om naar seminars en andere interessante events te gaan.

Verder bieden we Macbook en de hardware die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren, flexibele werktijden, een reiskostenvergoeding, mogelijkheden om thuis te werken en door het jaar heen diverse team- en bedrijfsuitjes.

Kortom; naast het salaris (wat natuurlijk ook erg belangrijk is) bieden we je een ambitieuze werkomgeving waarin veel mogelijk is. Onder het mom 'work hard, play hard'; wij hebben onze eigen pooltafel en dartbord!!

ConnectingTheDots is een organisatie waar ontwikkeling voorop staat. Wij willen groeien en steeds opnieuw bewijzen dat wij heel goed zijn in wat we doen. Bij ons werken betekent dat je in een enthousiast, gedreven en zelforganiserend  team terecht komt. Wij scoren hoog op onderlinge contacten en samenwerking en vinden het belangrijk dat jij hier echt op je plek zit.
We passen goed op je;).

En nu?
Als jij denkt onze nieuwe collega te zijn, ontvangen we heel graag jouw cv en motivatie. We geven je altijd snel een reactie, zodat je weet waar je aan toe bent! Tijdens de sollicitatieprocedure vinden er 2 verschillende gesprekken met diverse collega's plaats. Ook is het maken van een test onderdeel van onze selectieprocedure, zodat we jouw skills en inzichten kunnen beoordelen. Data voor de gesprekken zijn nog niet bepaald, aangezien we hierin ook graag rekening willen houden met jouw agenda.

Wil je eerst meer weten over deze vacature voordat je gaat solliciteren? Op onze websites www.connectingthedots.nl en jobs.connectingthedots.nl kan je al veel informatie terugvinden. Heb je nog meer vragen?
No problem! Je mag altijd even bellen of mailen, we staan je graag te woord.

Selma Gaillard - Inhouse Recruiter
solliciteren@connectingthedots.nl
(+31) 88 600 5900

Acquisitie wordt echt niet op prijs gesteld!